Maandaanbieding april

 In april geven we 20% korting op  de metalen tuin (decoratie) artikelen, waaronder tuinstekers, vogelhuisjes, drinkschalen en dieren van Gone Arty.

Gone Arty maakt zich sterk om kleinschalige producenten in Zimbabwe, Swaziland en Zuid Afrika bestaanszekerheid te bieden.

Inmiddels is Gone Arty uitgegroeid tot een volwaardig importeur van kunst- en gebruiksproducten uit Zuidelijk Afrika. Door vanuit Nederland te investeren in ateliers en werkplaatsen ter plaatse, wordt bovendien de hoge kwaliteit van de producten gewaarborgd. Gone Arty is lid van de World Fair Trade Organisation (WFTO) en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en eerlijke handel. Het doel is daarom een gelijkwaardig partnerschap te bereiken tussen alle schakels: producenten, importeurs, winkels en consument.

Gone Arty importeert manden, sieraden, kaarsen, beelden, metalen vogels, papierwerk, potten en textiel uit Swaziland, Zuid Afrika, Zimbabwe en Rwanda. Regelmatig worden nieuwe artikelen ontwikkeld. Gone Arty speelt daarbij in op trends, seizoenen en feestdagen. De producten van Gone Arty zijn meer dan airport art. Het zijn geen herinneringen aan een vakantie, maar Afrikaanse luxeproducten, vormgegeven met de Europese markt als uitgangspunt.