Kerstgeschenken met een goed doel

 

Wij hebben weer een uitgebreide brochure in huis met een groot aantal artikelen om zelf een pakket samen te stellen. Wilt u daarbij graag een advies? Als u ons aangeeft wat uw budget per pakket is en eventueel welk thema/boodschap/hoofdartikel u in de pakketten wilt verwerken dan stellen wij enkele voorbeeldpakketten voor u samen die specifiek op uw wensen zijn afgestemd. 

Wereldwinkel Grave heeft dit jaar een prachtig pakket voor u samengesteld.

U kunt de flyer downloaden via : kerstgeschenk 2018

Heeft u belangstelling voor een Wereldwinkel kerstgeschenk? Belt u dan naar Ans van der Schaaff(tel 06 12390203) of mail naar info@wereldwinkelgrave.nl. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.

De Wereldwinkel biedt een veelheid aan eigentijdse producten voor in en rondom de keuken, mode accessoires en producten voor het interieur. Deze artikelen zijn op traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Traditionele dessins, patronen en vormen uit verschillende culturen zijn opnieuw vorm gegeven en vaak nog met de hand gemaakt. Dit levert unieke producten op die zich onderscheiden door bijzondere achtergronden en verhalen.

Door deze producten te kopen biedt u de makers een kans om een beter bestaan op te bouwen. Tegelijkertijd toont u uw maatschappelijke betrokkenheid aan medewerkers en relaties met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel.

Wereldwinkel Grave staat ook dit jaar weer voor u klaar.