Boerderijhoender Teriyaki

 

Roergebakken boerderijhoender afgeblust met Teriyakisaus

Geserveerd met Tibetaanse noedels

Ingrediënten:

Boerderijhoender (u kunt ook maïskip gebruiken)

Teentje knoflook

Roerbak groenten

Teriyakisaus (fairtrade)

Tibetaanse noedels (fairtraide)

 

Bereiding:

Snij de boerderijhoender in reepjes. Hak de knoflook fijn. Kook de noedels af, volgens de bereidingswijze zoals vermeld op de verpakking. Spoel de noedels koud en laat deze staan in een laagje water (voorkomt dat ze aan elkaar plakken). Roerbak de boerderijhoender in een wok, als deze mooi is gekleurd voeg dan de knoflook en de roerbakgroenten toe. Kruid het geheel met wat zout. Voeg na 2 minuten de teriyakisaus toe. Schep het geheel goed door en voeg dan de noedels toe.

Terug naar Fair Trade Menu