Kerstpakketten 2018

Kerstpakketten met een goed doel

Wij hebben weer uitgebreide brochures in huis met allerlei mooie kant-en-klaar kerstpakketten in allerlei prijsklassen. In de brochures treft u een groot aantal artikelen aan met daarbij suggesties voor pakketten. Natuurlijk is er ook alle ruimte om zelf een pakket samen te stellen uit de losse artikelen in de brochures. Wilt u daarbij graag een advies? Als u ons aangeeft wat uw budget per pakket is en eventueel welk thema/boodschap/hoofdartikel u in de pakketten wilt verwerken dan stellen wij enkele voorbeeldpakketten voor u samen die specifiek op uw wensen zijn afgestemd.  Heeft u belangstelling voor een Wereldwinkel kerstpakket? Belt u dan naar Ans van der Schaaff(tel 06 12390203) of mail naar info@wereldwinkelgrave.nl. Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.

De Wereldwinkel biedt een veelheid aan eigentijdse producten voor in en rondom de keuken, mode accessoires en producten voor het interieur. Deze artikelen zijn op traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Traditionele dessins, patronen en vormen uit verschillende culturen zijn opnieuw vorm gegeven en vaak nog met de hand gemaakt. Dit levert unieke producten op die zich onderscheiden door bijzondere achtergronden en verhalen.

Door deze producten te kopen biedt u de makers een kans om een beter bestaan op te bouwen. Tegelijkertijd toont u uw maatschappelijke betrokkenheid aan medewerkers en relaties met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel.

Wereldwinkel Grave staat ook dit jaar weer voor u klaar.